Läger


Njut av den svenska sommaren och lär dig programmera eller bygg vidare på befintliga kunskaper på något av våra programmeringsläger i sommar. På våra läger varvas programmering med olika sociala aktiviteter och utflykter.

Lägrena välkomnar alla typer av tjejer och transpersoner, oavsett ålder, bakgrund och tidigare erfarenhet av programmering. De enda kraven är att du är nyfiken på programmering, vill lära dig och har tillgång till egen dator.

Våra läger 2017


13-18 juli

Fem dagars läger för dig som aldrig testat att programmera tidigare. Vi lär oss programmeringsspråket Python och umgås, badar och äter tillsammans på en mysig ö i Mälaren.

Mer infoVäntelista

2-6 augusti

Pink Programming + Java + Svensk sommar = True. Häng med på ett fem dagars läger i sann Skånsk sommaranda där vi lär oss grunderna i Java, äter vår vikt i glass och skapar minnen för livet!

Mer infoVäntelista

7-11 augusti

Detta är ingen kurs utan du kan koda vad du vill, med andra eller själv. Kodningen kombineras med massa sociala aktiveter och äventyr som klättring och cykling. Allt i den vackra naturen på Bornholm.

Mer info

Pink Programming Weekend 2015


Programmering i uterummet
Matlagning i köket
Första Java-programmet
Lärarna på Pink Programming Weekend 2015
Gemensamma middagar
Skratt i solnedgången