VOLONTÄR

Engagera dig i Pink Programming

Som medlem och volontär för Pink Programming får du vara med i en snabbt växande förening och har stor möjlighet att sätta din egen prägel och göra stor skillnad i din stad. Du får tillgång till ett fantastiskt nätverk av företag i branschen som prioriterar jämställdhet samt kodintresserade kvinnor runt om i landet i olika branscher och olika åldrar.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara volontär hos oss, vi hjälps åt och lär oss på vägen av varandra. Du erbjuder oss lite av din tid och engagemang. Vi erbjuder dig en spännande resa med en snabbt växande förening, ett kvinnligt nätverk i branschen och massor av nyttiga erfarenheter.

För att hjälpa till att driva vår förening vidare, kom på ett av våra event och prata med oss där. Styrelsen ansvarar för föreningens verksamhet.

Vill du hjälpa oss att sprida det roliga med programmering till fler?

För tillfället är alla volontärpositioner fyllda, men om du är nyfiken på vilka typer av volontärpositioner vi brukar söka så kan du läsa mer genom att klicka på länken här.

Vill du hjälpa till på något annat sätt? Kontakta oss gärna genom att skicka din fråga till hello@pinkprogramming.se så svarar vi så fort vi kan!