PINK PROGRAMMING SUNDAYS

Pink Programming Sundays

På Pink Programming Sundays träffas vi och programmerar och umgås tillsammans. På de flesta event har vi fri kodning där du själv väljer i vilket programmeringsspråk du skriver i och vad du jobbar med. För de som vill rekommenderar vi tutorials och små uppgifter. Andra gånger har vi någon workshop eller aktivitet tillsammans med någon av våra sponsorer. Det kan vara allt från robotprogrammering och webbdesign till lastbilskörning.

Gemensamt för alla tillfällen är att du inte behöver några förkunskaper, att eventen är helt gratis och att det ingår fika! Det enda kravet är att du har tillgång till en egen dator och har lust att lära dig något nytt. Pink Programming Sundays arrangeras i både Stockholm, Göteborg och Malmö ungefär en gång i månaden. Våra Sundays brukar vara välbesökta så se till att anmäla dig i tid – antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller.

pink-hypergene

Kommande events

12 Oktober

Pink Programming Digital Sunday med Nexer

Have you ever built your own marketing automation tool? Are you curious about the link between inbound marketing and sustainable relations? Join us for an exciting Digital Sunday with Nexer to find out and get some hands-on experience!

Marketing and sales has changed a lot the last 10 years, and it keeps changing. Working with digital transformation, Caroline Thorén from Nexer, will tell us about how companies can use digital tools to become more sustainable and successful. 

So, what is inbound marketing? Inbound marketing is a digital business strategy that builds long lasting, sustainable relationships with quality online, using content that is educational, inspiring and evolving.

The workshop

Workshop: How inbound marketing and marketing automation help companies to build sustainable relationships.

Workshop LeadKristin Sarén – Digital Strategist and Julia Thyrestam – Marketing Automation Specialist at Nexer. 

During the workshop you will have the chance to build your own marketing automation tool together with Kristin and Julia. They will also tell us why inbound marketing is the digital strategy of the future, and how it’s connected to sustainable relations.

How, when and where?

How? By grabbing a ticket through the Facebook event on October 5th at 15.00.
When? October 10th, 13.00-16.00
Where? Online.
Level: Beginner.

More information about speakers, workshop and ticket release through the link below!

Huvudsponsorer

Nexer_Logo

Nexer

Nexer är framtidens tech bolag och har ett stort engagemang för socialt ansvar: Vi fokuserar på utbildning, jämställdhet och mångfald. Nexer samarbetar därför med Pink Programming med målet att uppmuntra fler kvinnor att programmera. Nexer är ett entreprenörsdrivet företag som leder den digitala revolutionen med banbrytande teknik, och ser till att dess kunder är i framkant. Vi är en strategisk partner för våra kunder och arbetar med strategi, teknik och kommunikation.

Amazon Web Services logo

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) är världens mest omfattande och använda molnplattform. De erbjuder över 165 kompletta tjänster från datacenter över hela världen. Miljontals kunder - inklusive startups, etablerade företag och myndigheter - vänder sig till AWS för att drifta sin infrastruktur, bli mer effektiva och sänka sina kostnader.

axis

Axis Communications

Gör det möjligt för människor att skapa en smartare och säkrare värld. Axis Communications AB är marknadsledande tillverkare av nätverkskameror för användning inom området fysisk säkerhet och videoövervakning. Axis erbjuder innovativa videoövervakning och åtkomstkontrolllösningar, som stöds av högkvalitativ utbildning och kundservice. Axis har långsiktiga relationer med partners och ger dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader.

Telavox-Logo-RGB

Telavox

Telavox utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, så bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga.

Sponsorer

b3-logo

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag, med inriktning på konsulter inom IT och Management. Vi tycker om att lösa problem, fånga idéer, utforma strategier. Våra medarbetare njuter av stor individuell frihet, när det gäller tid, uppdragsfokus och kompetensutveckling.

massivelogo

Massive Entertainment är en av Sveriges största speltillverkare och ingår i den världsomspännande Ubisoft-koncernen, världens tredje största oberoende dataspelsförlag.

Tengai AB är ett nystartat HR-techföretag, vars intervjurobot och rekryteringsverktyg Tengai hjälper chefer och HR-specialister att skapa en fördomsfri intervjuprocess, en rättvis kandidatupplevelse och välja rätt medarbetare.

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, grundad 1856. Ända sedan starten har de vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt sinne, liksom innovativa företag, behövs för att skapa en bättre värld. SEB gör det möjligt för dem att förverkliga sina ambitioner och lyckas i både med- och motgång.

neo4j

Neo4j är företaget bakom grafdatabasen med samma namn. Genom styrkan av en grafdatabas med tillhörande programmeringsspråk och plattform hjälper företaget kunder med allt från köprekommendationer och åtkomsthantering till spårning av bedrägerier.

Minc-RGB-Logo-500x125px-01

På Minc tror vi på att skapa det som är större än oss själva. Vi erbjuder allt en entreprenör behöver för att gå från idé till fullskaligt företag under samma tak. Våra prisbelönade program och vårt internationella nätverk av experter drivs av att hjälpa dig och ditt bolag att växa snabbade och smartare. Välkommen till The Startup house of Malmö.