EVENTS

Information om förändringar relaterade till Covid-19

Under hösten 2021 börjar Pink Programmings verksamhet delvis, och i enlighet med rådande restriktioner, återgå till fysiska sammankomster. För att delta i våra fysiska event gäller följande:

  • Alla deltagare måste visa covidpass (med fullständig vaccination), alternativt ett negativt covid-test från de senaste 48 timmarna. Gratis självtest tillhandahålls på plats. 
  • Vi uppmanar alla deltagare att stanna hemma vid minsta symptom
  • Vi rekommenderar social distansering på plats
  • Vi tillhandahåller handsprit och ansiktsmasker på plats
  • Vi undviker trängsel genom att möblera luftigt i lokalen
  • Vi accepterar max 50 deltagare på våra fysiska evenemang
Situationen utvärderas löpande, och vid behov kommer våra riktlinjer att uppdateras.

Kommande events

Pink Programming Sundays

Förgyll din söndag, programmera med oss!

På Pink Programming Sundays träffas vi och programmerar och umgås tillsammans. På de flesta event har vi fri kodning där du själv väljer i vilket programmeringsspråk du skriver i och vad du jobbar med. För de som vill rekommenderar vi tutorials och små uppgifter. Andra gånger har vi någon workshop eller aktivitet tillsammans med någon av våra sponsorer. .

Gemensamt för alla tillfällen är att du inte behöver några förkunskaper, att eventen är helt gratis och att det ingår fika! Det enda kravet är att du har tillgång till en egen dator och har lust att lära dig något nytt. Pink Programming Sundays arrangeras i både Stockholm, Göteborg och Malmö ungefär en gång i månaden. Våra Sundays brukar vara välbesökta så se till att anmäla dig i tid – antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller.

sundays

Pink Programming Läger

Djupdyk i kod i en kravlös miljö!

Ända sedan sommaren 2015 har vi arrangerat läger med syftet att lära ut programmering till kvinnor i en inspirerande och kravlös miljö. Vid varje läger samlas 15-20 deltagare i en stuga där vi vi fyller dagarna med lektioner i programmering, god mat och utflykter. På kvällarna lagar vi middag tillsammans, ser film och pratar långt in på småtimmarna. Vi har aldrig en tråkig stund tillsammans!

På våra läger får du chansen att fördjupa dina kunskaper. Du som är nybörjare får gott om tid att lära dig från grunden, och du som är en erfaren utvecklare får gott om tid att repetera och testa nytt.

Lägren har alltid ett specifikt område eller språk som fokus. Vi har till exempel arrangerat läger i Java, C#, JavaScript och Machine Learning!

69172192_2415314805408747_3134595968754778112_o

Attract Female Developers

Hur attraherar ni kvinnliga utvecklare till ert företag? Och hur arbetar ni för en arbetsplats där alla kan trivas, oavsett kön, ålder, intresse eller bakgrund?

Efter att ha kodat med tusentals kvinnor runt om i landet så vill vi nu dela med oss av våra lärdomar om vad kvinnliga utvecklare söker i arbetslivet. Vi delar vi med oss av våra insikter från de möten och undersökningar vi gjort inom vårt nätverk genom en workshop. Efter workshopen kommer du veta hur du skapar en inkluderande arbetsmiljö och var du når kvinnliga utvecklare, och du kommer vara en expert på att skriva lockande jobbannonser!

Har du några frågor om kursen? Kontakta oss på afd@pinkprogramming.se.

image8