Pink Programming ♥️ Hello World

Är du en tjej eller icke-binär mellan 8-18 år och intresserad av programmering? Nu har du chansen att delta gratis på Hello World!s sommarläger!

Hello World! och Pink Programming delar visionen att programmeringsglädjen ska vara tillgängligt för alla. Vi arbetar för att fler tjejer, kvinnor och icke-binära ska upptäcka och utforska möjligheterna med digitalt skapande. Därför riktar vi nu tillsammans stipendier till unga tjejer och icke-binära som ska få chansen att upptäcka programmering. Ett stipendium ger en gratis lägervecka och ett års meetup hos Hello World!.

VAD INGÅR I ETT STIPENDIUM?

Alla som får stipendier via Pink Programming får delta en vecka på Hello World!s sommarläger och får gå på hur många meetups med Hello World! som helst under ett år!

På Hello World!s sommarläger får du tillsammans med andra ungdomar utforska digitalt skapande. Du väljer vilken studio du vill prova på – allt ifrån Skaparstudio och Webbstudio till Musikstudio och Youtubestudio. Om du vill kan du också kombinera det digitala skapandet med streetdance, golf, ridning, teater eller multisport.

Vi ordnar med all teknik som du behöver till ditt skapande. Och du väljer mellan övernattningsläger och dagläger, helt efter smak! Sommarlägererna finns i Stockholm och Göteborg (men SJ bjuder på tåg till lägret om du bor på annan ort). Läs mer om sommarlägerna här.

VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8–18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: TJEJER OCH ICKEBINÄRA
ANTAL STIPENDIER: 5 STYCKEN

SÖK HÄR »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *