PINK WEB DEV

Bli utvecklare med Pink Programming!

Vill du bli utvecklare på 16 veckor? Vill du fortsätta jobba medan du pluggar? Då är det här alternativet perfekt för dig! Efter PinkWebDevs största framgång i 2017 kommer vi att hålla en ny kurs i 2020, nu med stöd från Malmö Stad. 

Målet med kursen är att förbereda dig som deltagare på arbetet som juniorutvecklare. Genom ett samarbete mellan Pink Programming och Beetroot Academy, kommer du att lära dig programmering och tekniker som ligger i linje med branschens behov. Denna omgång kommer kursen att bestå av en kvällslektion i veckan och en dagslektion på lördagarna.

Kursen kommer att äga rum i Malmös hetaste techhubb The Ground, med några utav de mest innovativa IT-företag i regionen! Alla lärare är kvinnor som jobbar inom IT-sektorn. 

Lektionerna kommer att vara fyra timmar långa per gång. Deltagarna kommer att arbeta med övningar och få hjälp av kodmentorer. Vi ska också äta goda måltider tillsammans! (Mat ingår i kursen.) 

En del av lektionerna kommer att hållas på plats hos lokala företag för att visa hur teknologierna används i praktiken. Allt kursinnehåll är tillgängligt online för registrerade deltagare så att du kan gå igenom allt hemma i din egen takt, och få hjälp med de svåraste uppgifterna under träffarna.

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare (ingen eller nästan ingen erfarenhet av programmering) som vill byta bana och börja arbeta som utvecklare. Efter kursen kommer du ha tillräckligt med kunskap för att kunna ta dig an en anställning som junior utvecklare eller en praktikplats.

Hur registrerar man sig?

Ansökan är stängd. Kontakta oss för mer info om kommande kurser.

pinkwebdev2

FINANSIÄR

powered by

SPONSORER