Pink Web Dev

Bli utvecklare med Pink Programming!

Under våren 2017 genomförde Pink Programming ett pilotprojekt i Malmö, PinkWebDev, som var en 12 veckors programmeringskurs där lektioner varvades med företagsbesök och matchmaking. Pilotprojektet var en stor succé med stort intresse från både deltagare och företag. Pink Programming kommer nu starta upp kursen igen med stöd från Malmö Stad.

Målet med kursen är att förbereda dig som deltagare på arbetet som juniorutvecklare. Du kommer att lära dig programmering och tekniker som ligger i linje med branschens behov. En gång i veckan hålls en kvällsföreläsning på plats i Malmö där alla deltagare arbetar med övningar och får hjälp av kodmentorer. En del av föreläsningarna kommer att hållas på plats hos lokala företag för att visa hur teknologierna används i praktiken. Kursen baseras på “flipped classroom”, vilket innebär att allt kursinnehåll är tillgängligt online så att du kan att gå igenom allt hemma i din egen takt, och få hjälp med de svåraste uppgifterna under träffarna.

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare (ingen eller nästan ingen erfarenhet av programmering) som vill byta banan och börja arbeta som utvecklare. Efter kursen kommer du ha tillräckligt med kunskap för att kunna ta dig an en anställning som junior utvecklare eller en praktikplats.

Anmälan öppnar under september! Håll utkik i vår blogg och på sociala medier! 

Om du har några frågor om projektet, kontakta projektledare Tshepiso Lehutjo på tshepiso@pinkprogramming.se

pinkwebdev2

FINANSIÄR