Pink Web Dev

Bli utvecklare med Pink Programming!

Under våren 2017 genomförde Pink Programming ett pilotprojekt i Malmö, PinkWebDev, som var en 12 veckors programmeringskurs där lektioner varvades med företagsbesök och matchmaking. Pilotprojektet var en stor succé med stort intresse från både deltagare och företag. Pink Programming kommer nu starta upp kursen igen med stöd från Malmö Stad.

Målet med kursen är att förbereda dig som deltagare på arbetet som juniorutvecklare. Genom ett samarbete mellan Pink Programming och Beetroot Academy, kommer du att lära dig programmering och tekniker som ligger i linje med branschens behov. Denna omgång kommer kursen att bestå av en kvällsföreläsning i veckan och en dagföreläsning på lördagarna. Föreläsningarna kommer att äga rum i Malmö och vara fyra timmar långa per gång. Deltagarna kommer att arbeta med övningar och få hjälp av kodmentorer. En del av föreläsningarna kommer att hållas på plats hos lokala företag för att visa hur teknologierna används i praktiken. Allt kursinnehåll är tillgängligt online för registrerade deltagare så att du kan gå igenom allt hemma i din egen takt, och få hjälp med de svåraste uppgifterna under träffarna.

Kursen riktar sig till dig som är nybörjare (ingen eller nästan ingen erfarenhet av programmering) som vill byta bana och börja arbeta som utvecklare. Efter kursen kommer du ha tillräckligt med kunskap för att kunna ta dig an en anställning som junior utvecklare eller en praktikplats.

Kursen kommer att starta under 2020. Information om hur du registrerar dig kommer att delas på vår hemsida och social media-kanaler snart!

Om du har några frågor om projektet, kontakta projektledare Tshepiso Lehutjo på tshepiso@pinkprogramming.se

pinkwebdev2

FINANSIÄR

powered by