SOMMARLÄGER

🌞🌴⛱️ MACHINE LEARNING LÄGER 🌞🌴⛱️

Sommaren är nästan här, och vi vet alla vad det innebär, inte sant!? Det är dags för SOMMARLÄGER!  
Detta året erbjuder vi dig Machine Learning Camp – Fundamentals of Deep Learning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad får du? 

Vi kommer att tillhandahålla lärarledda lektioner, kombinerat med programmering av olika uppgifter – för att ge dig bästa förutsättningarna för din Machine Learnings resa. Vår ambition är att inspirera och ge dig en bas för ditt fortsatta lärande inom området. Lägret är perfekt för dig som nyligen påbörjat att lära dig Machine Learning och vill nu testa på Deep Learning. Vi välkomnar särskilt personer med olika bakgrund så att vi kan lära oss av varandra, ett steg i taget. 

Och inte bara det…

Vi mixar upp det hela med roliga och sociala aktiviteter såsom cook-alongs, yoga och lekar. Som grädde på moset: du får möjlighet att skapa nya bekantskaper med de andra deltagarna! 

Våra läger är alltid väldigt populära, så se till att ställa klockan så att du inte missar att få din biljett!

När? 16-20 augusti, vi kommer att programmera mellan 9 och 17. Före och efter kommer det att vara sociala aktiviteter.  

Vad? Detta läger om grundläggande deep learning fokuserar på grunderna av neural networks, vilka är populära såväl som ett kraftfullt sätt att lösa komplexa machine learning problem. 

För vem? Intermediates, grundläggande programmeringskunskap (helst Python).

Hur? Biljetterna släpps onsdag, 26 maj kl 15.00! 

Läs mer om lägret och köp din biljett här:

Sponsorer

B3 Consulting Group

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag, med inriktning på konsulter inom IT och Management. Vi tycker om att lösa problem, fånga idéer, utforma strategier. Våra medarbetare njuter av stor individuell frihet, när det gäller tid, uppdragsfokus och kompetensutveckling.