SOMMARLÄGER

🌞🌴⛱️ Sommarläger Online 2020 🌞🌴⛱️

Eftersom du inte kan komma till oss och vår stuga i sommar kommer vi TILL DIG!  
Japp, du läser rätt: vi tar våra älskade läger online! Låt oss använda denna värdefulla, förändringars tid till att lära oss något nytt – vi tar med oss C#, Java, Machine Learning and Javascript!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att ha KUL är målsättningen och kunskapen kommer på köpet!

Du kan förvänta dig gemensam digital matlagning, yoga, dansklasser, intensiv programmering och 1-1-mentorskap! Dessutom kommer du bli vän med andra deltagare från hela landet och möjligen över hela världen!

Våra läger är alltid mycket populära, så se till att ställa klockan och säkra din biljett i tid!
 
Ta reda på mer information om lägren genom att klicka på följande länkar:
 
Allt detta är möjligt tack vare våra underbara sponsorer och supporters!

Sponsorer

Sigma it

Sigma vill uppmuntra fler kvinnor att programmera och prioriterar frågor kring jämställdhet i IT-branschen. Genom att nå ut till Pink Programming i ett tidigt skede är de organisationens första huvudsponsor. Sigma består av ett flertal bolag med olika tekniska kompetensområden som tillsammans bildar Sigmagruppen. Sigma strävar eftar ett erbjuda sina kunder kvalificerad expertis som gör deras produkter ännu bättre.

Axis communications

Gör det möjligt för människor att skapa en smartare och säkrare värld. Axis Communications AB är marknadsledande tillverkare av nätverkskameror för användning inom området fysisk säkerhet och videoövervakning. Axis erbjuder innovativa videoövervakning och åtkomstkontrolllösningar, som stöds av högkvalitativ utbildning och kundservice. Axis har långsiktiga relationer med partners och ger dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader.

B3 Consulting Group

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag, med inriktning på konsulter inom IT och Management. Vi tycker om att lösa problem, fånga idéer, utforma strategier. Våra medarbetare njuter av stor individuell frihet, när det gäller tid, uppdragsfokus och kompetensutveckling.

Supporters och vänner