Sponsorer

Huvudsponsorer

sigma-1

Sigma vill uppmuntra fler kvinnor att programmera och prioriterar frågor kring jämställdhet i IT-branschen. Genom att nå ut till Pink Programming i ett tidigt skede är de organisationens första huvudsponsor. Sigma består av ett flertal bolag med olika tekniska kompetensområden som tillsammans bildar Sigmagruppen. Sigma strävar eftar ett erbjuda sina kunder kvalificerad expertis som gör deras produkter ännu bättre.

axis

Gör det möjligt för människor att skapa en smartare och säkrare värld. Axis Communications AB är marknadsledande tillverkare av nätverkskameror för användning inom området fysisk säkerhet och videoövervakning. Axis erbjuder innovativa videoövervakning och åtkomstkontrolllösningar, som stöds av högkvalitativ utbildning och kundservice. Axis har långsiktiga relationer med partners och ger dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader.

Sponsorer

b3-logo

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag, med inriktning på konsulter inom IT och Management. Vi tycker om att lösa problem, fånga idéer, utforma strategier. Våra medarbetare njuter av stor individuell frihet, när det gäller tid, uppdragsfokus och kompetensutveckling.

academy-logo

Academy erbjuder intensivutbildningar baserade på utbildningsformen Accelerated Learning. Syftet är att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer.

massivelogo

Massive Entertainment är en av Sveriges största speltillverkare och ingår i den världsomspännande Ubisoft-koncernen, världens tredje största oberoende dataspelsförlag.

bimobject

BIMobject är världens största och snabbast växande digitala content management-system för BIM-objekt. Deras unika lösningar för tillverkare tillhandahåller utveckling, hosting, underhåll, syndikering och publicering av digitala kopior av tillverkade produkter – BIM-objekt.

ground-logo-black

The Ground är en hub för creatives, nördar och digitala producenter. Folket på The Ground, aka Groundlings, är skapare och world changers som vill bygga skalbara produkter med en STOR impact.

neo4j

Neo4j är företaget bakom grafdatabasen med samma namn. Genom styrkan av en grafdatabas med tillhörande programmeringsspråk och plattform hjälper företaget kunder med allt från köprekommendationer och åtkomsthantering till spårning av bedrägerier.

loop54

Loop54 är en SaaS-sökmotortjänst (software-as-a-service ) som används av e-handels- och marknadschefer för att öka försäljningen och konverteringen genom att förbättra kundens sökupplevelse på sajten. Loop54 bygger på avancerad maskininlärning och kan därmed erbjuda oöverträffad flexibilitet, personalisering och automation.

Supporters & Vänner

confetti-logo
tng-logo
scrive
unicorniacollective
mobileheights-logotyp

Vill du samarbeta med Pink Programming?

Det är tack vare våra sponsorer som vi kan fortsätta vårt ideella arbete för att öka intresset för programmering bland kvinnor. Vill du vara med vår resa? Kontakta oss på partners@pinkprogramming.se.