SPONSORER

Huvudsponsorer

Nexer

Nexer är framtidens tech bolag och har ett stort engagemang för socialt ansvar: Vi fokuserar på utbildning, jämställdhet och mångfald. Nexer samarbetar därför med Pink Programming med målet att uppmuntra fler kvinnor att programmera. Nexer är ett entreprenörsdrivet företag som leder den digitala revolutionen med banbrytande teknik, och ser till att dess kunder är i framkant. Vi är en strategisk partner för våra kunder och arbetar med strategi, teknik och kommunikation.

axis

Axis Communications

Gör det möjligt för människor att skapa en smartare och säkrare värld. Axis Communications AB är marknadsledande tillverkare av nätverkskameror för användning inom området fysisk säkerhet och videoövervakning. Axis erbjuder innovativa videoövervakning och åtkomstkontrolllösningar, som stöds av högkvalitativ utbildning och kundservice. Axis har långsiktiga relationer med partners och ger dem kunskap och banbrytande nätverksprodukter på befintliga och nya marknader.

Sponsorer

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, grundad 1856. Ända sedan starten har de vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt sinne, liksom innovativa företag, behövs för att skapa en bättre värld. SEB gör det möjligt för dem att förverkliga sina ambitioner och lyckas i både med- och motgång.

neo4j

Neo4j är ledande inom grafdatabasteknik. Som världens mest använda grafdatabas hjälper vi globala varumärken – inklusive Comcast, NASA, UBS och Volvo – med att avslöja och förutse hur människor, processer och system hänger ihop. Med hjälp av denna metod som i första hand ser på relationer, tar program som byggts med Neo4j itu med utmaningar knutna till relaterad data, såsom analys och artificiell intelligens, bedrägerispårning, rekommendationer i realtid och kunskapsgrafer.

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag, med inriktning på konsulter inom IT och Management. Vi tycker om att lösa problem, fånga idéer, utforma strategier. Våra medarbetare njuter av stor individuell frihet, när det gäller tid, uppdragsfokus och kompetensutveckling.

Minc-RGB-Logo-500x125px-01

På Minc tror vi på att skapa det som är större än oss själva. Vi erbjuder allt en entreprenör behöver för att gå från idé till fullskaligt företag under samma tak. Våra prisbelönade program och vårt internationella nätverk av experter drivs av att hjälpa dig och ditt bolag att växa snabbade och smartare.

Supporters och vänner

Vill du samarbeta med Pink Programming?

Det är tack vare våra sponsorer som vi kan fortsätta vårt ideella arbete för att öka intresset för programmering bland kvinnor. Vill du vara med vår resa? Kontakta oss på partners@pinkprogramming.se.

Vill ditt företag eller du som privatperson stötta Pink Programming med en donation?
Då går det bra att swisha oss på 1234502399
eller sätta in pengar på vårt bankgironummer 306-2254