Vill du vara med i Pink Programming?

Hej Pink Programmers!

Till hösten kommer vi att behöva utöka Pink Programming teamet och vi letar nu efter fler volontärer som skulle kunna tänka sig hjälpa till med Pink Programming Sundays. Du behöver inte ha någon erfarenhet av tidigare engagemang, utan det viktigaste är att du vill jobba med att få fler tjejer att öppna upp ögonen för programmering. Allt annat lär vi oss under tiden vi engagerar oss.

Projektledare

Som projektledare kommer du få utveckla dina ledarkunskaper och vägleda teamet. Du kommer vara huvudansvarig för evenemangen och ha den övergripande kollen över alla ansvarsområden.

Presentationsansvarig

Som presentationsansvarig kommer du få möjlighet att dela med dig av dina kunskaper och belysa intressanta tillämpningsområden inom programmering för evenemangets deltagare. Du kommer dessutom få möjligheten till att bjuda in en inspirationsföreläsare som du tror skulle inspirera tjejer/kvinnor till att programmera.

Matansvarig

Som matansvarig kommer du få dela med dig av din matglädje till evenemangets deltagare. Du kommer få möjlighet att välja vilken mat som ska serveras och från vilken restaurang beställningen ska ske från och anordna med leveransen till den lokal evenemanget hålls i.

Eventansvarig

Som eventansvarig kommer du få möjligheten att använda din kreativitet till att skapa en eventsidan på Confetti, samt ta emot och välkomna deltagarna vid varje event.

Fotoansvarig

Som fotoansvarig kommer du få möjligheten att experimentera med ditt fotosinne för att fånga och återskapa evenemanget och den fina gemenskapen som speglas under varje event.


Vi letar efter följande i följande städer:

MALMÖ

Presentationsansvarig
Matansvarig
Eventansvarig
Fotoansvarig

STOCKHOLM

Projektledare
Presentationsansvarig
Matansvarig
Eventansvarig
Fotoansvarig

Är du intresserad av att engagera dig i Pink Programming fyll i nedanstående formulär:
http://goo.gl/forms/B4SHPlH3b6hWT40D2

Om det finns något du undrar tveka inte att höra av dig till mig på myky@pinkprogramming.se.

Huvudsponsorer

Copyright © Pink Programming 2018